Opinie pracowników firmy Adecco

Wyświetlono wszystkie opinie (15 967)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
It was alright
Basf (były pracownik) –  Saskatoon, SK12 listopada 2019
Couldn't budget with the low paycheque weekly the was worth more money harder to get hired on then they said was good if I was older had learning experiences
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Mitigée
Chargée de recrutement (CDD) (obecny pracownik) –  Gironde12 listopada 2019
Salaire très bas avec des avantages peu considérables.
Bonne ambiance de travail quand même et c'est souvent ça qui fait que l'on reste
Plusy
TR, Ambiance entre collègues
Minusy
Salaire
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Supportive workplace
Engineering and Computer Support (były pracownik) –  Los Angeles, CA12 listopada 2019
They have very fair hiring practices and they provide a lot of support in employment. They pay fairly and they are competitive in the workplace making their employees feel very secure.
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
No communication
Warehouse Associate (były pracownik) –  Dinuba, CA12 listopada 2019
There’s no communication between you and them. I tried to call to talk to someone and they would never call back! And when they did, it was to offer you another job at the same place.
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Ottimo ambiente di lavoro
Operaio (były pracownik) –  Rieti, Lazio12 listopada 2019
Ho lavorato più volte per l'Adecco, e mi sono sempre trovato bene.
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Fast-paced and difficult
Agent (były pracownik) –  Brunswick, GA12 listopada 2019
Workplace culture was all about doing everything as soon as possible, with no regard for workers or their needs. Would not recommend as a good place to work, simply because of the workplace culture and management's attitude towards workers, which can be summed up as "I don't care how, but get the job done."
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Oszuści!!!
praca fizyczna (były pracownik) –  Holandia, zagranica12 listopada 2019
Oszuści. Nikomu nie polecam tej firmy. Co innego obiecują co innego jest oferowane przez nich w rzeczywistości. Ściągają ludzi z Polski nie dając im godnego człowieka zakwaterowania. Liczą na to, ze ludzie będą się godzić na mieszkanie w melinie czy w hotelu "ala" ośrodek dla uchodźców. Ludzie, którzy przyjeżdżają są zostawieni sami sobie. Brak zainteresowania ze strony pracowników Adecco. Zakłamują fakty, manipulują. Jednym słowem bałagan straszny. Bezkarność, brak kompetencji, brak szacunku do ludzi. Jednym słowem ktoś kto się wybiera do pracy przez tę firmę niech szuka innej firmy.
Ja pojechałam z przyjaciółką i wróciłam bo nie miałam zakwaterowania pomimo pięknych obiecywań przez rekruterów. Efekt końcowy więcej wydałam a nic nie zarobiłam. OSZUŚCI
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Could be more organized
Shipping and Receiving Clerk/Warehouse (obecny pracownik) –  Milwaukee, WI12 listopada 2019
Has a great team of workers but doesn't really reply back when looking for employment and they help out as much as possible with each problem you may have inquired.
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dålig framförhållning, lovar något de inte kan hålla. Är svår tillgängliga, jätte svårt att komma i kontakt med sin chef.
Maskinoperatör (były pracownik) –  Eslöv12 listopada 2019
Inget engagemang i sina anställda, ingen respekt utan de ser sina anställda som objekt som gör reklam åt dem. Svåra att få tag på, lyssnar ej på sina anställda.
Lovar om fortsatt arbete, men håller inte det.
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
工作簡單輕鬆
兼職自修室管理員 (były pracownik) –  上水、沙田、大埔12 listopada 2019
公司願意配合上班時間,合理安排。工作簡單而輕鬆,服飾沒有要求,只需按指示完成工時內工作要求。總體體驗良好。
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
agreable
Chef de cuisine (były pracownik) –  Yvelines11 listopada 2019
peut être avoir plus de visibilité concernant les postes
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
It was a very good job
Adecco (były pracownik) –  Wallingford, CT11 listopada 2019
I like it very much.. it was very hands on.very very simple if u jus paid attention..I would recommend this job to your friends and family.the supervisors there are very nice and helpful friendly people
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
A job
Auditor (były pracownik) –  Toledo, OH11 listopada 2019
Its not that bad here. If ur willing to work and need money. Its a great place to work. You can get good hours great position besides the line. In the end a decent check.
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Buena
Supervisor de Operaciones (były pracownik) –  Lima, Lima11 listopada 2019
Dias con carga variada y gente muy amena para trabajar en el dia a dia para hacer las coordinaciones
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Good
Assambler/packing/ cleaning (obecny pracownik) –  Houston, TX10 listopada 2019
Exelente companies temp para trabajar me enorgullese haber trabajando alli me encanto todos muy enables y con UN equipo exelente me siento feliz haber trabajado allí ....gracias que Dios me los cuide siempreeee
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Typische Zeitarbeit
Helfer (były pracownik) –  Berlin10 listopada 2019
Ständige Standortwechsel+dadurch auch Gehalt schwankend. Kunde hat keine Arbeit und man wird einfach nicht Bezahlt obwohl man für 40 std gebucht wurde
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Fast paced, Learn while you execute
Consultant (były pracownik) –  Hyderabad10 listopada 2019
I joined as a consultant at Adecco and worked at the client location. Though my experience with Adecco was for a short time, I enjoyed working at my client location as it enhanced my skills and widened my technical knowledge through the execution of variety of projects and working with different teams.

The workplace culture is a bit fast paced with deadline oriented projects. Team members are really co-operative in project related activities and are very much approachable. I really enjoyed learning while executing the projects.
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Love to work there again when needing work always find a Job
Warehouse Associate (były pracownik) –  Alliance Texas10 listopada 2019
Very Professional and give bonuses always find work paid time off work for them many years , Thanks Adecco keep up the Good Works find jobs for lists of people,
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Good
Assembler I (były pracownik) –  West Allis, WI9 listopada 2019
It’s a great place to start off if your looking for fast paste work with good money. I love the staff they are great at finding jobs that suit you In whatever field you want to work in.
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Pessimo
Nessuno (były pracownik) –  Trento, Trentino-Alto Adige9 listopada 2019
Non ti contattano neanche se piangi in cinese, i lavori che hanno li danno ai loro amici o conoscenti. Ogni Tanto poi, (secondo me fanno bene), c'è qualcuno si incazza e gli imbratta la vetrina o gli è la distrugge, in quanto ha le palle girate da questo modo di fare di questi qua!!
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
Profil potwierdzony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w Adecco. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

3,8
Na podstawie 15 967 opinii
55 510
44 835
33 457
21 036
11 129

Oceny wg kategorii

3,7Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
3,3Zarobki/pakiet socjalny
3,1Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
3,5Kadra zarządzająca
3,5Kultura pracy