Opinie pracowników firmy Adecco

Wyświetlono wszystkie opinie (15 137)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Salário baixo
Inbound e backoffice cartão Universo (były pracownik) –  Porto19 września 2019
Pouco acompanhamento e rendimento baixo. Aconselho muito pouco
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Malas condiciones, peor salario.
Mozo de almacén (były pracownik) –  Cartagena, Murcia provincia19 września 2019
Mi experiencia fue como mozo de almacén en Primark, y me llevé una gran decepción, ya que el trabajo estaba poco valorado,había un mal trato al trabajador, sueldo bajísimo, y peores condiciones. Jornada de 6h sin ningún descanso si quiera para beber agua, más parecido a un trabajo típico de explotadores. Si podéis evitarlo, no trabajar para esta ETT.
Plusy
Ninguno
Minusy
Sueldo bajo, sin descanso, mal trato.
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Les opportunités de développement
Directeur de Zone (obecny pracownik) –  Île-de-France19 września 2019
Adecco offre des formations de très bons niveaux avec des possibilités d'évolution importantes.
Plusy
Formation des collaborateurs
Minusy
Travail en silo
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
missions constantes
Intérimaire (były pracownik) –  Loudun (86)19 września 2019
travail à la clé, beaucoup de débouchés
préparateur de commande
mise en rayon
hôtesse de caisse
plongeur
serveur
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Ambiente positivo
OPERAIO CARTOTECNICO (były pracownik) –  DOGLIANI19 września 2019
Ottima esperienza per l'ambiente famigliare e accogliente. Unica pecca la distanza
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Buen ambiente laboral, personas muy simpáticas
Jefe de Auditoría Interna (reemplazo) (obecny pracownik) –  Rosario Norte 10018 września 2019
Buena empresa, personal joven con ganas de aprender.
Plusy
Ambiente laboral
Minusy
Mucho proceso manual
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Sehr attraktiver Arbeitgeber
Mitarbeiter (obecny pracownik) –  Senftenberg18 września 2019
- sehr attraktiver Arbeitgeber
- zuverlässig, engagiert & halten was sie versprechen
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
This is a temp agency
Upholstery sewer (były pracownik) –  Walworth, WI18 września 2019
They are very helpful and friendly. They help you get the work that fits. They pay isn't good and can't afford the insurance that they offer. It they have a big choice of jobs.
Plusy
Job availably
Minusy
Pay
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Temporary
Customer Service Representative (były pracownik) –  Brunswick, GA18 września 2019
Busy, back to back calls, fighting over work stations, rude managers, lunch is too short, unrealistic expectations, incomplete training, bathrooms dirty
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
was not there long enough to make a commit.
Profolio Specialist (były pracownik) –  San Diego, CA17 września 2019
The job was not a good fit. The training from the rep that trained me was not good training. The people at the company that I worked with were not professional. If I had to do it again, I would have spoken to a manager about the lack of training to be successful.
Plusy
no commit
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
They play favorites.
Assembly worker (były pracownik) –  Ohio17 września 2019
I was let go because I only had a half day in my time off bank. I didn’t realize it at the time. I fully understand that was my fault. But they could never tell me why people that missed weeks at a time was allowed to stay and they didn’t even let me know I only had a half day that I could use.
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Buena
Auxiliar de Recursos Humanos (były pracownik) –  Bogotá, Cundinamarca17 września 2019
Es una empresa que cada dia crece, pero el trabajo es rutinario ya que no permitian aprender cosas nuevas en el ambito labora.
Plusy
Ambiente laboral
Minusy
Sin posibilidad de crecimiento
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Bon témoignage
Agent de conditionnement manuel (były pracownik) –  Rhône17 września 2019
Pour ma part, je pense qu'Adecco est une agence qui m'a ouvert les portes de la reconversion professionnelle.
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
environemment de travail agréable
Mise en rayon (były pracownik) –  Brie-Comte-Robert (77)17 września 2019
je trouve que les poste chez Adecco mon aider à développer des choses que je ne connaiser pas forcement et sa ma aider a apprendre des hoses en plus
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Environnement de travail agréable
Agent de production (były pracownik) –  Tence (43)17 września 2019
Adecco m'a proposé des emplois selon mes critères.
J'ai pu effectué plusieurs missions en accord avec mes disponibilités.
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Good place to work
Machine Operator (były pracownik) –  Allentown, PA16 września 2019
The work is easy. I learn a lot. The maneger teach everything that you need. They always bring a help when you need. You have an oportunity to proof any part of the warehouse to work.
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Very Cold
Production Worker (obecny pracownik) –  Grand Prairie, TX16 września 2019
It's very cold, but respectful. You can get overtime especially when there is a lot of orders to get out. Also they provide lunch just out the blue/unexpected.
Plusy
You can get overtime
Minusy
No, break, and still got to wait on next class...after your 90 days.
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Don't come here if you have a life
Transfer Agent (obecny pracownik) –  College Station, TX16 września 2019
They don't care about your personal life. They'll fire you for not coming to go to your own funeral. You''ll get final warnings when you never received a verbal warning(which should be the first steps in correction).
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Warehousing
Warehouse Worker (obecny pracownik) –  Orlando, FL16 września 2019
Usually it’s simple, must pay attention to the little things. There are lots of things to work on, if someone needs help management will send someone more experienced to help out.
Plusy
Friendly workers
Minusy
Hot, exhausting
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Productive and Convenient
Warehouse Associate (obecny pracownik) –  Iselin, NJ16 września 2019
The day would start out with work assignments or project directives and we would follow the the Team lead instructions. All in all in most cases faced paced but fair.
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
Profil potwierdzony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w Adecco. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

3,8
Na podstawie 15 137 opinii
55 223
44 598
33 280
2979
11 057

Oceny wg kategorii

3,7Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
3,3Zarobki/pakiet socjalny
3,1Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
3,5Kadra zarządzająca
3,5Kultura pracy