Opinie pracowników firmy Adecco

Znaleziono 45 opinii pasujących do wyszukiwania Zobacz wszystkie opinie (16 345)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Nie polecam, firma niekompetentna, dąży do oszustw.
Specjalist ds. Rekrutacji w Abott (obecny pracownik) –  Warszawa, mazowieckie11 grudnia 2019
Nie polecam, firma niekompetentna, dąży do oszustw.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 8Nie 1Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
obiecują inne warunki ( stawka, miejsce pracy...) A po rozpoczęciu pracy okazuje się co innego. Nie polecam
Tragedia. Pracowałem przez kilka agencji w firmach zewnętrznych, ale spośród wszystkich Adecco wypada najgorzej . Obniżane w trakcie zatrudnienia zarobki, mobbing i kiepska organizacja . Poza tym obiecują inne warunki ( stawka , miejsce pracy ...) A po rozpoczęciu pracy okazuje się co innego. Nie polecam
Czy ta opinia była pomocna?Tak 12Nie 1Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Praca
operator (były pracownik) –  Kwidzyn, pomorskie3 grudnia 2019
Dużo się nauczyłam w firmie adecco. Lecz bardzo jest czas i trudno
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2Nie 7Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Totalne dno!
Ktoś (były pracownik) –  Kraków, małopolskie22 listopada 2019
Adecco nie wypłaca na czas wynagrodzenia, trzeba się upominac, dowiadywać i tracić swój czas, żeby łaskawie wypłacili należne mi pieniądze!
Jak dla mnie ta firma nie powinna istnieć z takim podejściem do ludzi! Totalne dno, wstyd!!!!
Czy ta opinia była pomocna?Tak 21Nie 1Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Oszuści!!!
praca fizyczna (były pracownik) –  Holandia, zagranica12 listopada 2019
Oszuści. Nikomu nie polecam tej firmy. Co innego obiecują co innego jest oferowane przez nich w rzeczywistości. Ściągają ludzi z Polski nie dając im godnego człowieka zakwaterowania. Liczą na to, ze ludzie będą się godzić na mieszkanie w melinie czy w hotelu "ala" ośrodek dla uchodźców. Ludzie, którzy przyjeżdżają są zostawieni sami sobie. Brak zainteresowania ze strony pracowników Adecco. Zakłamują fakty, manipulują. Jednym słowem bałagan straszny. Bezkarność, brak kompetencji, brak szacunku do ludzi. Jednym słowem ktoś kto się wybiera do pracy przez tę firmę niech szuka innej firmy.
Ja pojechałam z przyjaciółką i wróciłam bo nie miałam zakwaterowania pomimo pięknych obiecywań przez rekruterów. Efekt końcowy więcej wydałam a nic nie zarobiłam. OSZUŚCI
Czy ta opinia była pomocna?Tak 17Nie 2Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
W różnych miejscach różnie bywa.
OPERATOR LINII PRODUKCYJNEJ (były pracownik) –  WROCŁAW ULICA św.MIKOŁAJA5 listopada 2019
Szukam teraz nowej pracy więc nie mam chęci i czasu do aktualnego opiniowania.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 5Nie 5Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
XPO Tillburg
order picker (były pracownik) –  Tillburg4 września 2019
Najgorsza agentura w jakiej w życiu byłam , oszuści , okropna opieka koordynatorów z p.Asia na czele , NIE POLECAM , powodzenia 👎🏿
Czy ta opinia była pomocna?Tak 35Nie 2Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Adecco Holandia
opleider (były pracownik) –  Warszawa, mazowieckie8 lipca 2019
Nie polecam nikomu, co tydzień po otrzymaniu pasków wypłat, do biura zaczynały się ustawiać kolejki, połowie pracowników potrącili coś z wypłaty, potrącają za domek 2 razy w tygodniu, tłumacząc się że tak się pobiera, odejmują po 50 euro z paska tłumacząc że to jakiś nowy podatek, ostatnio w sprawach wypłat zakazali przychodzić do biura, tylko kontaktować się przez email, pani księgowa ma zapewne zezwolenie na okradanie pracowników, bo z tego co wiem skargi na nią są już od kiedy zaczęła tu pracować, czyli jakieś pół roku a nikt nie ma zamiaru z tym nic zrobić, nie polecam
Plusy
brak
Minusy
okradanie pracowników
Czy ta opinia była pomocna?Tak 36NieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Sales manager
Sales Manager (były pracownik) –  PL23 maja 2019
very good job, super atmosphere, very good support management,
every day was different always something new , non stop new challenge very good place !
Czy ta opinia była pomocna?Tak 6Nie 21Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Słabo
Produkcja (były pracownik) –  Gliwice, śląskie6 marca 2019
Nigdy więcej pracy na umowy zlecenia i o dzieło Poraż
Plusy
Wypłata na czas
Minusy
Małe zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 52Nie 7Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Adecco Poland
monter (były pracownik) –  Świebodzin, lubuskie12 lutego 2019
Miła atmosfera wśród pracowników,pomóc w przeliczeniu,dobre zarobki i pakiet socjalny.
Plusy
Darmowy dojazd
Minusy
Brak awansu
Czy ta opinia była pomocna?Tak 18Nie 13Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
adecco nie jest miejscem pracy tylko pośrednikiem
Magazynier, operator wózka widłowego (obecny pracownik) –  Skawina, małopolskie13 października 2018
Nie można ocenić tej firmy - to jest pośrednictwo, rekrutacja przebiegła pomyślnie, Firma sama znalazła moją osobę gdg byłem jeszcze w technikum
Plusy
brak
Minusy
brak
Czy ta opinia była pomocna?Tak 10Nie 39Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Nie mam żadnych zastrzeżeń
Pracownik porządkowy (były pracownik) –  Dąbrowa Tarnowska, małopolskie26 sierpnia 2018
Firma solidna
Nie mam żadnych zastrzeżeń
Wypłaty w terminie
Plusy
Wolne wekendy
Minusy
Nie ma
Czy ta opinia była pomocna?Tak 17Nie 27Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Praca w Drukarni Legra
Pracownik w drukarni (były pracownik) –  Kraków, małopolskie1 kwietnia 2018
Możliwość rozwoju w tej firmie
Dobre zarobki
Niska kultura osobista ( kierowników drukarni )
Plusy
Średnie zarobki
Minusy
niska kultura osobista (kierowników)
Czy ta opinia była pomocna?Tak 46Nie 10Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Bahlsen
pakowacz (były pracownik) –  Skawina, małopolskie9 października 2017
Ogólnie pracuje się dobrze ale stosunki jakie panują między pracownikami firmy Bahlsen a pracownikami firm zewnętrznych nie są zbyt dobre.Kadra biura Adecco w Skawinie według mnie powinna zostac zmieniona
Plusy
możliwość awansu
Minusy
stosunki między pracownikami
Czy ta opinia była pomocna?Tak 62Nie 8Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Adecco
pracownik produkcji (były pracownik) –  Radomsko, łódzkie9 października 2017
Średnia z racji tej iż trzeba się na robić a zarobki bardzo słabe, ale za to bardzo dobra i przyjemna atmosfera
Plusy
mała stawka za posiłek
Minusy
niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 48Nie 10Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Temporary job with good salary
Mounter (były pracownik) –  Poland11 września 2017
If you would like to feel safe this is not a place for you but if you want to earn enough money in a short period of time this job is a good choice then
Plusy
Good salary
Minusy
Bad culture of coworkers and managers
Czy ta opinia była pomocna?Tak 6Nie 13Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Adecco robi sie zbyt zachłanne
Ciesla (były pracownik) –  Sogdal2 września 2017
Adecco w norwegii zglasza zapotrzebowanie na ludzi a po ich przyjezdzie musza nieraz czekac 4 tygodnie na.prace za co im nikt nie placi . Oddziały w polsce obiecuja gruszki na wierzbie a po przyjezdzie rzeczywistosc jest znacznie inna . Obiecuja 181.5 kr na poczate po czym niektórzy pracuja pare lat i ta stawka nie rosnie jesli nie umiesz wywalczyc wiekszej , Polacy traktowani sa tu jak ukraincy w polsce, bhp przestrzegane raczej tylko na wiekszych budowach np skanska . W biurach konsultanci to młodzi norwegowie wychowani bezstresowo wiec dla niego jesli ktos czeka na prace na mieszkaniu przez kilka tyg. to jest no problem . Do tego niektore oddxiały wypowiedxiały umowy zwiazkowe nie płaca dojazdówek i max czas pracy to 50h tyg sa budowy gdzie pracuje sie tylko gdy na budowie gdy sa norwegowie czyli 7.5 h dziennie 37.5 h tygodniowo przy najnizszeh stawce po odliczeniu mieszkania przelotow i podatku zostanie co najwyzej 4000zl mies takie zarobkiozna teraz spokojnie mozna osiagnac w polsce jesli sie ktos zna na pracy . Odziały wola rekrutiwac nowych ludzi z polski niz zapewnic stała prace juz diswiadczonym pracowniką. W ostatnich miesiacach wielu pracowników adecco zmieniło agencje pracy gdzie konsultantami sa Polki mozna do nich dzwonic o kazdej porze dnia z jakims problemem płaca dojazdowki maja mniejsze stawki za mieszkanie radze poszukac tych agencji w interneci poniewaz nie wszystkie maja odziały w polsce i tam spróbowac pytac tylko o prace 50h tyg lub 54 przy 37.5 godInach wyjazdy sie nie opłacaja chyba ze mieszka sie w norwegii na stałe
adecco zrobilo sie zbyt
  więcej... zachłanne .  zwiń
Plusy
Terminowe wypłaty
Minusy
Brak ciągłosci pracy
Czy ta opinia była pomocna?Tak 34Nie 6Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
małe zarobki
pracownik magazynowy (były pracownik) –  Bielany Wrocławskie, dolnośląskie14 sierpnia 2017
małe zarobki daleka lokalizacja , duża wymagalnoć jeżeli chodzi o norme pracownicza
Plusy
nie ma
Minusy
wysoka liczba godzin
Czy ta opinia była pomocna?Tak 47Nie 6Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Pt
Picker shiper (były pracownik) –  Wrocław, dolnośląskie29 czerwca 2017
Witam sama praca w amazonie nie sprawia kłopotów jak ktoś lubi pracować sytuacja jaka miała miejsce dzisiaj z moją osobą wiedzą wszyscy na zmianie ob c1 red płaca mi akurat nie przeszkadzała była jak dla mnie odpowiednią serdecznie polecam agencje pracy adecco pomagali w nie jednym problemie są to ludzie godni zaufania i chętnie służą pomocą pozwolę sobie wymienić ich z imienia i nazwiska : 1. Patryk Haczkiewicz 2. Ewelina Bednarek 3. Michał Łysenki 4. Paulina Luszczki 4. Dagmara Szymczyk 5. Małgorzata Skadłubowicz 5. Krzysztof Kostecki jeśli kogoś pominolem przepraszam takiego wsparcia nie dostaniecie od żadnej agencji pracy wszyscy walczyli o przedłużenie mojej umowy wraz menedżerami i tym liderami niestety nie pamiętam nazwisk większość więc wybaczcie mi menadżer Wiktor, Damian oraz team lider Dawid oraz Tomasz Kusztal menadżer działu ship dziękuję wam serdecznie za wsparcie jakie dzisiaj o kazaliscie i o kazali je nie pierwszy raz a w szczególności agencja pracy Adecco i jej pracownicy wyżej wymienieni wiem że wrócę i bd się starać o przydzielenie pod wasza zmianę nie ma problemu z nimi którego nie potrafią rozwiązać są naprawdę świetni jeszcze raz serdeczne dzięki za współpracę!!!!!!!! ;)
Minusy
Nie zauważyłem
Czy ta opinia była pomocna?Tak 15Nie 14Zgłoś
Profil potwierdzony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w Adecco. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

3,8
Na podstawie 16 345 opinii
55 652
44 946
33 518
21 055
11 174

Oceny wg kategorii

3,7Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
3,3Zarobki/pakiet socjalny
3,1Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
3,5Kadra zarządzająca
3,5Kultura pracy