Ogólnie dobre miejsce do pracy po studiach lub na początku kariery zawodowej. Tolerancyjni i wyrozumiali ludzie, dobra atmosfera w pracy. Możliwości awansu nie zawsze są i po jakimś czasie trafią się na "ścianę" gdzie jedyną możliwą zmianą jest przejście w poziomie struktury.
Good place to work. Good work-life balance. Some problems with internal communication. Deployment of SAP pretty recetly gives opportunities to gain new experience
Плюсы: - Конкурентоспособная заработная плата; - Комфортные условия труда: эргономичное рабочее место, мощный и компактный ноутбук + 2 монитора и тд - Комфортный восьмичасовой рабочий график с возможностью варьировать начало рабочего дня с 7.30 до 9 утра; - оплачиваемые переработки ( были , но не часто ); - интересная интернациональная команда профессионалов
Минусы: - не созданы комфортные условия для работы иностранцев : некачественная мед страховка; - большинство тренингов филиала проводятся только на польском языке, что является барьером в развитии карьеры;
Nice and professional people create a good atmosphere. Company has strong ethical rules. I especially value that Lean management System is very well standardised and is a heartbeat of daily work here.
Pracuje na 3 zmiany,praca odpowiedzialna i stresująca,Jestem odpowiedzialny za 20 Maszyn Wtryskowych które wytwarzają produkty odpowiedzialne za BEZPIECZEŃSTWO LUDZI.Takie jak:Hełmy budowlane,Maski przeciwpyłowe chroniące układ oddechowy,ochronniki słuchu i oczu.Jest Możliwość awansu,ale Ja chcę rozwijać się tylko i wyłącznie z zakresu przetwarzania tworzyw sztucznych i automatyki robotów.Z kadrą współpracuje się bardzo dobrze,Praca jest odpowiedzialna,duży nacisk na jakość od tego zależy ludzkie życie.
Niestety dobra atmosfera umarła wraz z pierwszą Panią kierownik jednej z nowych fabryk.
Operator (były pracownik) – Wrocław, DO – 16 marca 2015
Cieszę się, że zakończyłam pracę w tej firmie. Firma nie widzi ludzi, ich starań, ani poświęcenia.Nie doceniana jest ciężka praca, ale tylna powierzchnia ciała wspieranego przez rodzinę.