サンゴバンティーエム株式会社
4,0 na 5 gwiazdek
Dodaj opinię

Opinie pracowników firmy サンゴバンティーエム株式会社

Oceń firmę

Oceny wg kategorii

3,3Równowaga praca/życie

Sortuj według

przydatnościocenydaty
Wyświetlono wszystkie opinie (3)

productive and opportunity place for trainees and youngsters

Wyróżniona opinia Indeed

Najbardziej przydatna opinia według Indeed
my overall experience was a good. maximum things i learn here like lot of knowledge in maintenance and as well as also production knowledge was increased. if you are new trainee then this place is good for learning and implementing.

Não tem visão de crescimento

Empresa boa porém não tem visão de crescimento para o funcionario

Plusy

Empresa boa

Minusy

Trabalhei por 9 anos sem promoção
Czy ta opinia była pomocna?

活動への制限がなく、自由に仕事ができました。

他社にない製品が開発できて、パイオニア的存在になれて良かったです。 ソフトウエアも作成でき今も使ってもらっています。

Plusy

仕事の自由さが多い。

Minusy

親会社がフランスのため意見をとうすのが難しいか。

Oceń swoją ostatnią firmę

Podziel się swoimi doświadczeniami, aby pomóc innym

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w サンゴバンティーエム株式会社. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.Zadaj pytanie

Ogólna ocena

Na podstawie 3 opinii

Oceny wg kategorii

3,3 na 5 gwiazdek w kategorii Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
3,3 na 5 gwiazdek w kategorii Zarobki/pakiet socjalny
3,0 na 5 gwiazdek w kategorii Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
2,0 na 5 gwiazdek w kategorii Kadra zarządzająca
3,3 na 5 gwiazdek w kategorii Kultura pracy

Porównaj サンゴバンティーエム株式会社 z

Opinie o firmie サンゴバンティーエム株式会社 wg stanowisk

• Firmy
  • サンゴバンティーエム株式会社
  • Opinie pracowników