Oceny firmy Capgemini

Znaleziono 24 opinie pasujące do wyszukiwania
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Tragedia
Administrator (były pracownik) –  Katowice, śląskie13 września 2017
Ta firma to jedna wielka tragedia. Odradzam - kompletny brak profesjonalizmu.
Plusy
Brak
Minusy
Wszystko
Czy ta ocena pracodawcy była pomocna?TakNieZgłoś
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Travail trop standardisé
Debt Collector Specialist Senior (były pracownik) –  Cracovie5 sierpnia 2017
Bon environnement, mais les objectifs fixes par le client ne sont pas compatibles avec la réalité, bien que réalisables, et le management n'a qu'un role d'encadrement, pas de suivi des dossiers, ni de support relationnel.
Plusy
Repas remboursés, carte multisport.
Minusy
Les avis ne sont pas pris en compte pour l'atteinte de l'objectif final.
Czy ta ocena pracodawcy była pomocna?TakNieZgłoś
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Good company
Credit Controller (były pracownik) –  Krakow8 maja 2017
Great work environment, low salaries. I'm pretty happy of my experience there.
Plusy
Free gym
Minusy
Low salaries
Czy ta ocena pracodawcy była pomocna?TakNieZgłoś
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce , w którym zawsze była dobra atmosfera
Analityk ds. Procesów Finansowo-Księgowych (obecny pracownik) –  Katowice, śląskie27 kwietnia 2017
bardzo dobra atmosfera, zarząd, pracownicy, jestem bardzo zadowołona
Czy ta ocena pracodawcy była pomocna?TakNieZgłoś
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
bardzo dobra
OTC Senior Finance & Accounting Process Analyst (obecny pracownik) –  Kraków21 lutego 2017
bardzo dobra atmosfera,
analityczna praca
bez stresu
mozliwosci rozwouj oraz podrozy
Czy ta ocena pracodawcy była pomocna?TakNie 1Zgłoś
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce, w którym panuje świetna atmosfera pracy
Compensation & Benefits Specialist jr (były pracownik) –  Kraków, małopolskie27 stycznia 2017
Fantastyczny zespół, wymagający i jednoczenie przyjecielscy przełożeni, pomocni w każdym problemie, świetna organizacja pracy biura, doskonała nauka pracy pod presją, multizadaniowość, a przy okazji kontakt z ludźmi, rewelacyjnie współpracownicy.
Plusy
pakiet medyczny, bony świąteczne
Minusy
nieco za niskie zarobki
Czy ta ocena pracodawcy była pomocna?TakNieZgłoś
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Stabilité, développement, salaires bas
HR Process Analyst (obecny pracownik) –  Krakow21 stycznia 2017
Entreprise offrant des emplois stables et respectant l'équilibre vie privée-vie professionnelle de ses employés. Les salaires sont correctes pour Cracovie, mais à niveau de compétence égale, on peut gagner plus ailleurs.
Plusy
Stabilité, développement, WL balance
Minusy
Salaires
Czy ta ocena pracodawcy była pomocna?TakNieZgłoś
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
awful
Credit Control Specialist (były pracownik) –  Krakow25 listopada 2016
working there was the worst experiance in my life. Old progams, and old procedures. Following mentioned procedures is the most important thing to do. Managers were okay but unfortunately they were not able to give me constructive feedback.
Czy ta ocena pracodawcy była pomocna?TakNie 1Zgłoś
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dynamic and developing workplace
Finance & Accounting Process Specialist (były pracownik) –  Cracow, Poland19 października 2016
I've learned a lot working there: being a team player, resistant to stress and time pressure, able to work under the pressure to achieve targets and meet deadlines.
This job helped me with developing my time management, logistical and analythical skills, showed how to set up the priorities properly and to be detail and customer oriented with high level of accuracy.
I've enjoyed a lot working with the clients as well as with my team members with whom we created a close-knit team and we could have always counted on each other.
Czy ta ocena pracodawcy była pomocna?TakNieZgłoś
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Work environment
Finance and Accounting Process Analyst (były pracownik) –  Katowice26 maja 2016
The work environment is absolutely professional, enjoyable and it is offering great developping opportunities.
Czy ta ocena pracodawcy była pomocna?Tak 3NieZgłoś
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
capgemini
Financial Analyst O2C (obecny pracownik) –  Kraków, małopolskie27 lutego 2016
Very good company providing excelent service and grow within company oportunities,
Plusy
professional
Minusy
none
Czy ta ocena pracodawcy była pomocna?TakNieZgłoś
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Poor management and very messy
SERVICE DELIVERY MANAGER (obecny pracownik) –  Krakow, Poland9 września 2015
The company is very messy, starting with HR which is probably the worst ever, moving along with terrible IT support and ending in poor Procurement.
Plusy
flexibility
Minusy
too many
Czy ta ocena pracodawcy była pomocna?Tak 5Nie 1Zgłoś
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
W miejscu pracy w ktorym pracuje panuje nie najlepsza atmosfera
Analityk ds. procesów finansowo-księgowych (obecny pracownik) –  Kraków, małopolskie19 lipca 2015
* swoją pracę zaczynam codziennie o godzinie 7 rano i swoje obowiązki wykonuje do godziny 15.
* w mojej firmie niestety nie ma wielu możliwości rozwoju i awansu dlatego szukam nowej pracy w której mogłabym poszerzać swoją wiedzę
* leader mojego zespołu jest bardzo profesjonalny i dba o to aby praca w naszym zespole przebiegała sprawnie i bez zakłóceń
* moi współpracownicy są specjalistami w swoich dziedzinach i nasza współpraca przebiega bardzo płynnie, potrafimy się komunikować
* w mojej pracy bywają trudne momenty ale jeszcze nigdy nie zdarzył się problem którego nie dało się rozwiązać
* najprzyjemniejszą częścią mojej pracy jest to, że mogę współpracować z ludźmi i pomagać im w rozwiązywaniu problemów
Plusy
dobra opieka medyczna, benefity
Minusy
niskie zarobki, brak mozliwosci rozwoju
Czy ta ocena pracodawcy była pomocna?Tak 6Nie 1Zgłoś
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Średnio
Junior Accountant (były pracownik) –  Kraków12 września 2014
Cały pakiet socjalny jest ok, ludzie super ale praca raczej nierozwojowa.
Czy ta ocena pracodawcy była pomocna?Tak 6Nie 5Zgłoś
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Good for the beginning
Finance & Accounting Process Analyst (były pracownik) –  Cracow23 lipca 2014
Rather painless way to start professional career but no more than that.
Plusy
nice people, rather stressless
Minusy
promotion politics
Czy ta ocena pracodawcy była pomocna?Tak 2Nie 2Zgłoś
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Ambiente di lavoro piacevole ma poche possibilità di sviluppo
Technical Service engineering (obecny pracownik) –  Katowice, SL26 czerwca 2014
La giornata di lavoro in Capgemini è strutturata su 8 ore lavorative, ogni ora extra è svolta su richiesta del proprio supervisore o per iniziativa personale. Ogi ora extra è retribuita. Questa azienda mi ha dato la possibilità di sviluppare nuove capacità in un nuovo settore, quello del'energia fotovoltaica. Con questa prima esperienza ho imparato ad ambientarmi e gestire le pressioni del mondo del lavoro.la parte piu difficile del mio lavoro è saper risolvere i problemi tecnici delle installazioni fotovoltaiche cercando di non deludere le aspettative dei clienti che ovviamente perdono denaro quando la produzione si arresta o è bassa.Il mio è un lavoro in cui devi prestare attenzione al cliente quanto all'aspetto tecnico dei problemi.
La parte che non mi piace è quella di avere poca fiducia, nel senso che nonostante ci siano idee nuove e volontà di migliorare il modo di fornire il servizio, spesso ci si limita a fare il proprio lavoro senza voler andare oltre. Questo, in mia opinione, limita le possibilità di sviluppo e spesso il miglioramento dell'azienda.
Plusy
Assistenza medica e benefit per attività nel tempo libero
Minusy
limitata propensione allo sviluppo
Czy ta ocena pracodawcy była pomocna?Tak 3Nie 2Zgłoś
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Bardzo pozytywna jako pierwsza praca
Procurement Desk Analyst (były pracownik) –  Krakow, MV6 maja 2014
Mili wspopracownicy, za dluzo procedur. Oceniam srednio pozytywnie.
Czy ta ocena pracodawcy była pomocna?Tak 1NieZgłoś
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Capgemini
Junior Accountant (były pracownik) –  Krakow, Poland15 lutego 2014
Capgemini is one of the world’s foremost providers of Consulting, Technology and Outsourcing services, enables its clients to transform and perform through technologies. Present in more
than 40 countries, Capgemini
employs 110,000 people worldwide.
Czy ta ocena pracodawcy była pomocna?TakNie 5Zgłoś
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
productive and fun workplace
Finance and Accounting Process Analyst (obecny pracownik) –  Kraków, Poland18 stycznia 2014
My job as AR is to ensure that due payments are received without delay. I have to pay particular attention to over aged items (older than 270 days ). Account reconciliation , risk management setting up payment plans and cash allocation are too our daily routine .
As first contact we respond to customer queries (such as request to change address , invoicing issues ) .
To ensure a high standard customer service we have access to contracts` files to check data and wording .This way we can educate customers and resolve many problems without escalating the issue.
I use German, Hungarian and English for contacting customers. We have inbound and outbound connections .
Management is good (they let you do your work without giving extra load of tasks ) and colleagues are very helpful ,friendly .
Plusy
very good work environment
Minusy
overtime
Czy ta ocena pracodawcy była pomocna?Tak 3NieZgłoś
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Good Place to work for!
Knowledge Manager (były pracownik) –  Krakow15 stycznia 2014
As a Knowledge Manager I was involved in expanding the Knowledge Base, ensuring knowledge was created,
authenticated and approved in accordance with the knowledge management process therefore improving
efficiency of the KM procedures. Working as a Knowledge Manager I started management of existing and
new knowledge documents which gave me insight into Knowledge Management. I have found this role
demanding and interesting.
Really nice people, job responsible but enjoyable!
Czy ta ocena pracodawcy była pomocna?TakNieZgłoś

Ogólna ocena

3,8
Na podstawie 4 467 ocen
5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceny wg kategorii

Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
3,7
Zarobki/pakiet socjalny
3,3
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
3,6
Kadra zarządzająca
3,4
Kultura organizacyjna/atmosfera
3,7

Oceny firmy Capgemini wg lokalizacji